Arctic Queen – musikk som beveger og berører

Vår jord er et stort sammenflettet nettverk. Våre naturressurser transformeres og omskapes i et mangfold av livsformer og rytmiske sykler. Dette delikate mesterverket er nå truet. Det finnes ingen gjemmesteder.

Sammen kan vi ta små og store skritt i retning av å skape forandringer. Fra ørkenen i sør til isen i nord – la oss holde hverandres hender, stå sammen og slik gjøre en forskjell!

Lytt til Arctic Queens musikk og la deg berøre og bevege av låter som Path to the North Pole, Primal Arctic Call eller Glaciers Dance.

Vibeke Muasya – dansk filmskaper- er kunstnerisk ansvarlig for filmatiseringen av musikkvideoene til Arctic Queen. Tre av videoene er tatt opp i ørkenen i Egypt og i det vakre ishotellet i Kiruna. Musikken kan lates ned og kjøpes på iTunes.

 

Artisten Arctic Queen

Arctic Queen er artistnavnet til Ragnhild Nilsen, gründer av GlobalFairTrade. I musikken blander hun vakre melodiøse toner med urgammel joik og moderne elektroniske klanger. Hennes budskap handler om oppvåkning, helbredelse og samhold, og hennes holdning til livet er lekenhet og konstant transformasjon.

Arctic Queen

eco-fairtrade-artist ArcticQueen:
Music and films for inspiration - A Pearl diver breaks the surface.

Tilbake til forside.
Gå til salg.

 

SEKEM

FairTrade

Facebook

Arctic Queen

Demeter

Grønn Profilering

Soil & More

Arctic Queen