DITT MODIGE HJERTE

Tale i Domkirken i Kristiansand den 24. april 2015, Fashion Revolution Day.

 

DU er forandringen!

Enhver forandring begynner hos deg selv.
Gjennom boken Du er forandringen! introduserer Ragnhild Nilsen en universell lov som hun kaller Loven om transformasjon. Gjennom fem trinn viser hun hvordan du kan samtale mer våkent med deg selv og dine omgivelser, og bli den forandringen du selv ønsker å se.

Hør Ragnhild Nilsen fortelle om boken.

Verden er stor, men ikke større enn at det du tenker, føler og tar del i, påvirker andre selv om de bor på den andre siden av jordkloden og opplever natt når du har dag.

 

Ragnhild Nilsen

Dr. Ragnhild Nilsen har PhD i innovasjon og filosofi, hovedfag i musikkpedagogikk. I tillegg har hun en M.A. grad fra USA i psykologi samt diverse videreutdanninger innen NLP, gestaltterapi, kommunikologi og ledelse.

20 års erfaring som foredragsholder, kursleder og bedriftsrådgiver har gjort henne til en ettertraktet inspirator for store deler av norsk og skandinavisk nærings- og organisasjonsliv. Hun blander engasjement, undervisning og faglig tyngde med underholdning – som gjør det til en opplevelse å være til stede og høre henne.

Ragnhild er ekspertVideocation hvor hun har eget kurs i klimapsykologi.

 

Bøker om ledelse og selvutvikling

Ragnhild Nilsen har skrevet en rekke bøker innen genren ledelse og selvutvikling. Som forfatter spiller hun på flere strenger og kombinerer det poetiske med det faglige. Hennes innsikt og hennes enestående formidlingsevne og humor, gjør bøkene både lettleste og berikende. Disse kan leses som selvstudium, eller de understøttes av kursene hennes.

Bøkene er solgt i nærmere 270 000 eksemplarer og oversatt til elleve språk. De fleste er utgitt på Cappelen Damm. Den siste boken er Klimapsykologi - Bærekraft i vekst, som utkom på Cappelen Damm i 2022. Talekunstens 12 hemmeligheter kom i 2011, Du er forandringen! i 2009 og Perledykkeren i 2008.

 

Aktivist og gründer gjennom GlobalFairTrade

Ragnhild Nilsen har et mangeårige engasjement innen mikrobusiness, menneskerettigheter og miljø, og hun har vært sparringspartner i ulike internasjonale prosesser og prosjekter i Afrika, Sør-Amerika og Asia. Hun brenner for “trade before aid”, noe som resulterte i oppstarten av GlobalFairTrade i 2002 da hun satte i gang verdens første produksjon av økologiske Demeter- og Fairtrade-sertifiserte håndklær i et samarbeid med egypteren Ibrahim Abouleish som har grunnlagt SEKEM i Egypt. På den måten gjorde hun selv en nødvendig forandring og ble gründer for å vise en ny vei å gå for bomullsindustrien. GlobalFairTrade ble opprettet for dette formålet; å produsere klimanøytrale bomullsprodukter av høy kvalitet og formidle produkter og produksjonstjenester til detaljister og større kundegrupper, herunder salg av grønne klimakvoter fra SEKEM.

 

Sekem Scandinavia og Heliopolis University for Sustainability

I forbindelse med Ibrahim Abouleish sitt besøk i Norge og Sverige 2009 ble venneforeningen Sekem Scandinavia etablert våren 2010. Både GlobalFairTrade og Sekem Scandinavia er dedikert til arbeidet for ”people and planet: ecological and responsible living”.

“The key to joy is not to dream of a life, but to live out a dream.”
Ragnhild’s vision is to inspire people to take the step from
mediocrity to passion and involvement at home and at work.

For sitt arbeid med Sekem Scandinavia, etisk handel og giftfri bomull ble Ragnhild Nilsen tildelt Cultura-prisen for 2010.

I juni 2011 var hun med som en av grunnleggerne til det globale universitet: Heliopolis University for Sustainability.

 

Artisten Arctic Queen

Som musiker og artist benytter Ragnhild Nilsen artistnavnet Arctic Queen. I musikken blander hun vakre melodiøse toner med joik og moderne elektronisk musikk. Hennes budskap som komponist, tekstforfatter og artist handler om å helbrede og hegne om hverandre og vår jordklode. Med sin fantastiske stemme som spenner over mer enn 3 oktaver, skaper hun musikk som berører og beveger.

Arctic Queen - Ice

Hør Arctic Queen i Path to The North Pole eller se noen av hennes filmer her.

Tilbake til forside.
Gå til salg.

 

SEKEM

FairTrade

Facebook

Arctic Queen

Demeter

Grønn Profilering

Soil & More

Arctic Queen