Kjøp etiske, sertifiserte håndklær

GlobalFairTrade ønsker å skape en oppvåkning i Skandinavia for tekstilprodukter: fra giftige, kjemikaliefremstilte og uetiske bomullsprodukter til økologiske, organiske og etiske produkter.

 

Verdens første

GlobalFairTrade har sammen med SEKEM laget verdens første klimanøytrale, fairtradesertifiserte og økologiske frotterhåndklær etter de strengeste internasjonale standarder. Det betyr at dyrking, spinning, farging, veving og emballasje er 100% organisk og arbeiderne har verdige, etiske levekår og arbeidskår.
I tillegg inneholder disse håndklærne en ekstra dimensjon: Stolthet, verdighet og mening, – både for mottaker og produsent! Prosjektet er støttet av Innovasjon Norge og Norad.

tepper

 

Håndklær for hjem og bedrift

Ved å velge økologiske, klimanøytrale og fairtrade-sertifiserte frotterhåndklær, har du handlet bevisst og bidrar til vårt felles ansvar om å ivareta planeten og dens arbeidere – også i fremtiden.

Clean cotton håndklærne fra SEKEM finnes nå på lageret vårt her i Norge i jordfargene beige, mørkbrun og sort.
Alle i luksuskvalitet: 520 gram.
Ett badehåndkle (140x70 cm) koster € 45,-.
Ett gjestehåndkle (45x70 cm) koster € 25,-.
Prisene inkluderer alle sertifiseringer, eks mva og frakt. Volumrabatt.
Logo kan sys på og kommer i tillegg.

Se tilbud håndklær privat.
Tilbud håndklær bedrift.
Tilbud frisørhåndklær.

For produksjon og kjøp av hettegensere, T-skjorter, arbeidstøy, sengetøy etc.
Ta kontakt med oss.
Bestilling: Ring mobil 91 88 42 36
Eller send en mail til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

CSR og firmaets profil

Ved å velge biodynamiske, klimanøytrale og fairtrade-sertifiserte bomullsprodukter for din virksomhets profil, har du bidratt til å ivareta planeten vår og dens arbeidere – også i fremtiden. Corporate Social Responsibility (CSR) – fra ord til handling, mer enn veldedighet og sponsing.

For firma som ønsker å kjøpe større volum, kan produktene skreddersys. Det er også mulig med besøk/befaring til SEKEM. Egypt er i en skjør transformasjon og dette er et stort prosjekt som bidrar til mange tusen menneskers arbeid og helse.

 

Biodynamisk bomull

Biodynamisk bomull er den fineste og mest langfibrede form for økologisk bomull i verden og finnes kun ved Nilen. Bøndene vi samarbeider med dyrker bomullen sin uten bruk av giftstoffer, sprøytemidler eller kjemikalier. Det samme gjelder veien fra bomullsplanten, via veving, sying og farging - helt frem til det ferdige produkt. Våre håndklær er produsert etter verdens strengeste sertifiseringsordninger fra frø til tekstil.

 

Klimanøytralt

Bomullen er dyrket uten sprøytemidler og høstet for hånd. Fremstillingen av håndklærne er gjort uten kjemikalier. Transport og bruk av strøm er klimanøytralisert gjennom SEKEMs komposteringsprogram – et unikt prosjekt som sluker farlig metangass og gjør slam og slaggstoffer fra Nilen om til fruktbar jord. Programmet er sertifisert gjennom TUV og Soil & More.

 

Fair Trade

Prinsippet krever at alle personer i hvert ledd av produksjonen får rettferdig betaling. Sertifiseringen garanterer at håndklærne fremstilles uten barnearbeid, at bøndene som dyrker bomullen har fått en garantert pris for innhøstingen og har en regulert arbeidstid samt at barna deres har tilgang til utdannelse og helsestell.

Tilbake til forside.
Gå til salg.

 

SEKEM

FairTrade

Facebook

Arctic Queen

Demeter

Grønn Profilering

Soil & More

Arctic Queen