CO2-frie håndklær med sjøalger

Healing towel! Verdens første etiske helsebringende og CO2-frie håndkle. Det er laget av ville sjøplanter, tang og tare fra Island, som er blandet med den fineste biodynamiske bomullen fra SEKEM i Egypt. Algene tilfører huden mineraler og antioksidanter og virker helsebringende ved bruk av håndkleet. Wash away your worries with Arctic Queen healing towel!

Healing towels

 

Helbredende håndklær

- Da min mor fikk Alzheimers sykdom bare 55 år gammel, ble min interesse for alger og algenes mulige virkninger tent, sier Ragnhild Nilsen.

I år lyktes hun med å få fram verdens første etiske, biodynamiske og CO2-frie algetekstiler i samarbeid med en organisk sjøplantefarm på Island. Algehåndkleet og oppfinnelse ble tatt ut som en innovasjon for fremtiden på Biofach-messen i Nürnberg i februar 2012, som er den største økologiske messen i Tyskland.

Det etiske, økologiske og CO2 frie algehåndkleet har Nilsen gitt navnet Arctic Queen, det samme navnet som hun selv benytter som kunstnernavn.

 

Et levende materiale

Ville sjøplanter, tang og tare, er blandet med den fineste biodynamiske bomullen for å lage dette usedvanlige håndkle. Dette er et levende materiale. Det er noe mye mer enn et vanlig håndkle. Det:

  • puster
  • hjelper med å holde huden din ung
  • har usedvanlige antioksidantiske kvaliteter
  • beskytter huden din mot frie radikaler
  • tilfører kroppen viktige mineraler (magnesium, kalsium), vitaminer (A,C,E) og proteiner (aminosyrer)

 

Kjøp HEALING TOWEL

Healing touch Healing towelDet «helbredende» håndkleet ligger i den øvre prisklasse. Prisen er:

  • et stort håndkle: € 80,-
  • et lite håndkle: € 45,-
  • de flotte vaskeklutene: € 30,-

Prisene inkluderer alle sertifiseringer, eks mva og frakt.
Volumrabatt.

Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Eller ta kontakt på tlf +47 91 88 42 36.

 

Lansering 20. april 2012

Håndkleet ble lansert som en Arctic Queen kunstinstallasjon: «HEALING TOUCH. HEALING TOWEL!» i Josefines gate 12 i Oslo den 20. april 2012. Kunstinstallasjon av Ragnhild Nilsen sammen med Ida Marie Kulsrud (malerier).

Se programmet for lanseringen her.

Artisten Arctic Queen har hatt ideen, tatt initiativet og gjennomfører det hun kaller en bomullsrevolusjon. Mange, blant andre statsråder, advokater og bedriftsledere, kjenner henne som coachen Ragnhild Nilsen.

Les mer om etiske, fairtradesertifiserte håndklær.

Tilbake til forside.
Gå til salg.

 

SEKEM

FairTrade

Facebook

Arctic Queen

Demeter

Grønn Profilering

Soil & More

Arctic Queen